top of page

Non-paint producten

Als vakschilder wil je meters maken. Dus haal je het liefst al jouw materialen op één adres. Dan kun je snel weer door. Daarom bieden wij, naast een uitgebreid assortiment hoogwaardige verfproducten, ook alle non-paint producten die jij nodig hebt voor een klus. Te druk om langs te komen? Laat dan je materialen door ons op locatie bezorgen!

PARTNER SIGMA COATINGS

Met Sigma als partner bieden we je altijd de beste oplossing. Sigma produceert innovatieve, duurzame verven van topkwaliteit en de verf is perfect verwerkbaar in combinatie met de producten van ProGold.

Bouwman Coatings_Thuis van de schilder.jpg

ONZE NON-PAINT MERKEN

ProGold

ProGold

Vakmanschap en goed materiaal: dat levert het allerbeste resultaat op. Met die insteek voert ProGold sinds 1991 non-paint producten voor de échte vakschilders.

Festool

Festool

Festool biedt een breed scala aan elektrisch gereedschap en accessoires voor het beste resultaat. Het Duitse merk staat voor vakmanschap én klasse.

Altrex

Altrex

Kies voor de klimmaterialen van Altrex en til jezelf als vakschilder naar een hoger niveau. De klimspecialist zorgt er met haar materialen voor dat jij veilig én betrouwbaar kunt werken op hoogte.

Repair Care

Repair Care

Repair Care heeft als marktleider op het gebied van duurzaam houtherstel en -onderhoud alles in huis om jou te ondersteunen. Daar hou(d)t iedere schilder van.

Graco

Graco

Voor airless verfspuitmachines die - jaar na jaar - betrouwbaar presteren, kies je voor het merk Graco. Ontdek als professionele schilder het verschil, gemak én de hoge productiesnelheid van de spuitmachines.

WAGNER

WAGNER

Het assortiment van WAGNER biedt het juiste spuitapparaat voor vrijwel alle materialen. Het merk staat voor kwaliteit en innovatie: of het nu gaat om muurverf, lak, gevelverf of zwaar materiaal om te verwerken, WAGNER biedt een oplossing.

Toupret

Toupret

Het assortiment van Toupret bevat kwaliteitsproducten geschikt voor vullen, egaliseren, afwerken en meer. Dé plamuur van en voor de vakman.

Anza

Anza

Het assortiment van Anza biedt producten die het lichamelijk zware werk van schilders vergemakkelijken en zo pijnloos mogelijk maken.

Rupes

Rupes

RUPES SpA is een familiebedrijf uit Milaan. Ze ontwerpen, produceren en distribueren professioneel gereedschap en afzuigsystemen sinds 1947.

24/7 Pick-up

kluis

Haal je onze openingstijden niet? Geen zorg! Met onze pick-up kluis haalt je 7 dagen per week, 24 uur per dag jouw bestelling op!

Dezelfde dag bezorgd

Bestellingen vóór 9.00 uur geplaatst, bezorgen wij nog dezelfde dag op een door jou gewenste locatie in de regio Groot-Amsterdam.

Sinds

1914

Jonker Verf is al sinds 1914 dé Amsterdamse verfgroothandel voor vakschilders.

Sigma

partner

We leveren verf van topkwaliteit: daarom voeren we een uitgebreid assortiment aan Sigma-producten.

 

bottom of page