top of page

Heb jij een technische vraag, RGS- of kleuradvies nodig of vind je het prettig als er iemand meekijkt bij de projectbegeleiding van een klus? Wij vinden het onze taak om jou als ondernemer te helpen, dus kijken we met je mee en staan klaar met oplossingen en adviezen. Zo klaren we samen die klus!

Technisch

advies

Soms komt het voor dat je wel wat technisch advies kunt gebruiken. Door onze jarenlange geschiedenis in verf hebben wij veel kennis in huis. Kennis die we graag met je delen. Daarvoor komen we met plezier langs bij jouw project, zodat we je ter plekke van deskundig advies kunnen voorzien. Kun jij daarna gewoon weer door! Natuurlijk kun je ook bellen, mailen of appen en ben je van harte welkom in één van onze winkels voor persoonlijk advies.

WhatsApp Image 2023-04-05 at 14.32.25 (1).jpeg

Project

begeleiding

Grote projecten van A tot Z in goede banen leiden kan een uitdaging zijn. Ons deskundige team staat klaar om je daarbij te helpen. Met een kritische blik, uitgebreide productkennis en een groot netwerk helpen ze jou het overzicht te bewaren, sturen ze bij als dat nodig is en geven je advies als dat nodig is.

DSCF2619_FRANS_AMSTERDAM.jpg

RGS

advies

RGS staat voor Resultaat Gericht Samenwerken, daarmee richten we ons op duurzaam onderhoud van vastgoedonderhoud. Dat gaat over kwaliteit en de beheersing van kosten. Hierbij kunnen we je helpen door ondergronden en verflagen te beoordelen en een risicoanalyse op te stellen. Door ons uitgebreide assortiment van professionele verf en materialen zijn we in staat RGS adviezen op te stellen én de producten te leveren die voldoen aan het kwaliteitsniveau van jouw opdrachtgever.

DSC_0531.JPG

Kleur 

advies

Ontdek met een digitaal kleuradvies welke mogelijkheden je hebt als het om kleur gaat. Wat past bij elkaar en wat kun je beter niet combineren? Een snel advies voor de klant stel je gemakkelijk samen met de PPG Colour Reader. En met de online visualizer van Sigma schilder je de ruimte al online. Dat geeft de klant een goed beeld van het eindresultaat en stelt jou in staat optimaal te adviseren.
Toch nog hulp nodig bij het opstellen van een kleurenschema? Bel ons of kom langs voor advies. We helpen je graag onder het genot van goede kop koffie.

WhatsApp Image 2023-03-29 at 14.45.09.jpeg
Project begeleiding
RGS advies
Kleuradvies
Technisch advies
bottom of page