top of page

Verf

Als schilder kies jij de juiste verf voor de klus. Het moet beschermen, afwerken of verfraaien. Als partner van Sigma Coatings garanderen wij je verf van de allerbeste kwaliteit. Naast het uitgebreide Sigma Coatings assortiment voeren wij ook Glidden, KEIM, Mathys®, Jotun en nog veel meer kwalitatieve merken. Kom langs voor persoonlijk advies, technische ondersteuning en razendsnelle levering. Want vóór 09.00 uur besteld, dezelfde dag geleverd bij jou op je klus!

PARTNER SIGMA COATINGS

Met Sigma als partner bieden we je altijd de beste oplossing. Sigma produceert innovatieve, duurzame verven van topkwaliteit. De verf is perfect verwerkbaar in combinatie met de non-paint producten van ProGold.

Bouwman Coatings_Thuis van de schilder.jpg

ONZE TOPMERKEN

Bouwman-vector-witte-ondergrond.png

Sigma Coatings

Al sinds de 18de eeuw maakt Sigma Coatings voor iedere klus superieure verven en coatings. Ze ontwikkelen en produceren een topassortiment verven, geschikt voor iedere ondergrond en blijven innoveren voor het allerbeste resultaat.

Bouwman-vector-witte-ondergrond.png

Glidden

Het complete assortiment primers, lakken en muurverven van Glidden is van topkwaliteit. Door de goede dekking en droging is de verf van Glidden makkelijk te verwerken en geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing.

Bouwman-vector-witte-ondergrond.png

KEIM

De verven van KEIM hebben als basis natuurlijke grondstoffen en mineralen. Verwerking van deze verven leidt tot zogenaamde ‘verkeiming’ van de mineraalverf met de ondergrond. De milieuvriendelijke en duurzame verf vormt een vaste verbinding met bijvoorbeeld het pleisterwerk, beton, baksteen of natuursteen.

Bouwman-vector-witte-ondergrond.png

Met de professionele verfproducten van Mathys® boek je de beste resultaten. Al decennialang staat dit merk bekend om hun kwaliteit verven. Ze bieden doeltreffende oplossingen voor bescherming, renovatie en decoratie voor zowel binnen als buiten.

Bouwman-vector-witte-ondergrond.png

De verven van deze Noorse fabrikant zijn van zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld voor het schilderen van hout, tegelwerk en beton. De uitgebreide lijn kwaliteitsverven is een bestseller in Scandinavië.

24/7 Pick-up

kluis

Haal je onze openingstijden niet? Geen zorg! Met onze pick-up kluis haal je 7 dagen per week, 24 uur per dag jouw bestelling op!

Dezelfde dag bezorgd

Bestellingen vóór 9.00 uur geplaatst, bezorgen wij nog dezelfde dag op een door jou gewenste locatie in de regio Groot-Amsterdam.

Sinds

1914

Jonker Verf is al sinds 1914 dé Amsterdamse verfgroothandel voor de vakschilder.

Sigma

partner

We leveren verf van topkwaliteit: daarom voeren we een uitgebreid assortiment aan Sigma-producten.

 

bottom of page