top of page

Jij moet schilderen en je niet druk maken om randzaken. Daarom staan wij voor je klaar met onze bezorgservice, vakkennis, technisch advies, mengmachine, verfkluis en het exclusieve servicepakket Sigma EigenZaak. Service op maat voor alle Amsterdamse vakschilders!

Bezorging

Bezorg

service

Wij beschikken over een eigen bestelbus en vaste chauffeur. Wij staan dus persoonlijk garant voor een snelle, kosteloze, schadevrije levering van bestelde producten. Plaats vóór 09:00 uur jouw bestelling en ontvang 'm snel en flexibel vandaag nog op elk gewenste locatie binnen de stad Amsterdam. Neem voor meer informatie over onze bezorgservice contact op met onze vestiging in Zuid of West.

24/7 Verfkluis

Zelfs na sluitingstijd staan wij voor je klaar. We snappen namelijk best dat het soms niet uitkomt om je bestelling tijdens onze openingstijden op te halen. Daarom hebben wij een verfkluis waar je 24 uur per dag, 7 dagen per week je materialen op kunt halen. Gebruikmaken van deze service? Neem contact op en vraag hoe het werkt. We leggen het graag uit.

WhatsApp Image 2023-03-23 at 14.00.43.jpeg

Amsterdamse
Muurolie

Al meer dan 100 jaar produceren wij een uniek product: Amsterdamse muurolie. We kennen alle technische specificaties en toepassingstechnieken als geen ander. Voor deskundig advies over het aanbrengen van Amsterdamse muurolie ben je bij ons dus zeker aan het juiste adres!

Wij maken de Amsterdamse muurolie nog steeds zelf en dit unieke product is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en donkerbruin. Neem contact op voor meer informatie of om direct te bestellen.

2222.jpg

Opleidingen & 

documentatie

Om jouw (en onze) vakkennis up to date te houden, organiseren we regelmatig (netwerk)bijeenkomsten met demo’s, workshops en presentaties. Zo blijf je bij over wat er speelt in het schildersvak en spreken we elkaar nog eens! Vraag in de vestiging naar de datum van de volgende bijeenkomst.

Specifieke productinformatie

Ben je op zoek naar specifieke productinformatie? Klik dan hier voor de Sigma Informatiebladen. 

Jonker Verf_Opleidingen en documentatie.jpg

Sigma

EigenZaak

Toegang tot een nationaal netwerk van ruim 2500 schildersbedrijven en een exclusief servicepakket: dat is Sigma EigenZaak. Want als ondernemer kun je soms best wat ondersteuning gebruiken. Het EigenZaak-pakket bestaat uit een gratis bedrijfswebsite, kortingen op verf-afvalservice, Sigma-trainingen en interessante themabijeenkomsten en een incassoservice. Ook krijg je toegang tot SigmaTechLite, daarmee stel je snel en makkelijk een verftechnisch advies op. Voor €150,- per jaar ben je al EigenZaak-lid en profiteer je van heel veel voordeel. Vraag in één van onze vestigingen naar meer informatie over EigenZaak.

Jonker Verf_Sigma EigenZaak.jpeg
Amsterdase Muurolie
Opleiding & documentatie
Sigma Eigen zaak
bottom of page