top of page

Bij Jonker Verf vind je een breed assortimenten verven, non-paint, apparatuur en exclusieve producten. Als betrokken partner voor de vakschilder staat ons professionele team voor jou klaar met technisch advies op maat. Dat doen we al sinds 1914!

Specialisten in verf
sinds 1914

In 1914 richtten de heren Jonker en Dekker in Amsterdam een kleine verffabriek op, Firma Jonker & Co. Zij specialiseerden zich in de productie van plamuren, stopverven en muur oliën, zoals de beroemde ‘Amsterdamse muurolie’ voor metselwerk. Hun exclusieve producten, kennis en service zorgden ervoor dat zij al snel bekend en gewaardeerd werden in groot Amsterdam en omgeving.


In de loop der jaren is Jonker Verf uitgegroeid tot een begrip in de verfwereld die door Frans Zonjee - derde generatie Zonjee - wordt gerund.
Frans (jr.) behoort tot de vierde generatie en werkt ook in de zaak. Beide zijn nog even betrokken bij de klanten als hun opa en overgrootvader destijds. Nog steeds kenmerkt Jonker Verf zich door de beste kwaliteit producten en vergaande technische kennis van het team.

pand3.jpg
BC  Focus van de Week website (MRT)  (2).png
BC  Focus van de Week website (MRT)  (2).png

Producent van Amsterdamse muurolie

Muurolie wordt al eeuwenlang gebruikt om het metselwerk van gebouwen te behandelen. Het geeft gebouwen het karakteristieke uiterlijk, zoals je tegenkomt langs de Amsterdamse grachten. Nog steeds maken wij onze échte Amsterdamse muurolie zelf en naar eigen recept.

Muurolie wordt gebruikt om monumenten te restaureren. Standaard is onze Amsterdamse muurolie verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin.

 

Meer weten over Amsterdamse muurolie?
Neem contact met ons op.

Dé verfgroothandel in Amsterdam

Zowel in Amsterdam West als in Zuid zijn onze winkels goed bereikbaar. Bij beide vestigingen parkeer jij je werkbus gewoon voor de deur. En in West hoef je daarvoor niet eens te betalen! Dat vinden we belangrijk, want als je bij ons binnenkomt, maken we graag even een praatje en tijd voor een goede kop koffie. Jij verdient het dat we de tijd voor je nemen en je het advies geven dat je nodig hebt. Kleuren kun je ter plekke laten mengen door onze computergestuurde mengmachines.

 

Bezorgservice en 24/7 Verfkluis

Heb je een klus in het centrum en kan je niet weg? Laat dan je verf bezorgen. Bestel je ’s ochtends voor 09.00 uur, dan brengen we je bestelling langs in de stad. Liever buiten onze openingstijden je voorraad ophalen? Dan biedt onze 24/7 verfkluis de oplossing. Haal je materialen op wanneer jij dat wilt.

Locatie Zuid (2).png
Vacatures

Vacatures

Werken bij dé verfgroothandel van Amsterdam? Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Denk je wel in ons team te passen? Stuur dan een open sollicitatie naar info@jonkerverf.nl

bottom of page